Yro streeft naar compleet concept.

 

YRO Keukens en Badkamers is meer dan keukens en badkamers. ” Geef ons uw sleutel en wij richten uw hele huis voor u in’’

 

Ook inloopkasten voor de slaapkamer worden binnenkort door YRO op maat gemaakt. Net als bij een keuken stelt de klant zelf de slaapkamerkast samen. Wij adviseren daarbij en maken een tekening en als dat akkoord is wordt de kast op maat geleverd en door onze eigen monteurs ingebouwd.

 

De service past bij de trend om het materiaalgebruik in huis volledig op elkaar af te stemmen. Vanuit de open keuken kijk je de woonkamer in waar bijvoorbeeld het tv-meubel en de eettafel van dezelfde materialen zijn gemaakt als de keuken. In de hal staat een eender schoenenkastje. In de slaapkamer sluit de kast bij de stijl aan en dan maken wij er nog een paar bijpassende nachtkastjes bij. De service op maat past tevens bij het totaalconcept van YRO. Je kunt hier ook terecht voor schilderen, stukadoren, infrezen van vloerverwarming en vloeren leggen. En alles voor een van tevoren vastgestelde prijs.  Wij komen opmeten, rekenen het na en noemen de prijs. De klant staat achteraf nooit voor verrassingen.

 

YRO heeft tijdens de komende woonmaand een aantal speciale aanbiedingen. Als dealer van de grootste collectie Riverdale badkamermeubels van Noordoostpolder, geeft YRO een Riverdale badmeubel cadeau bij aankoop van een volledige badkamer. Kopers van de toch al scherp geprijsde AEG sous-vide stoomoven, hebben tevens recht op een stoomovencursus van niemand minder dan chefkok Johnny de Boer van De Librije in Zwolle.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin