Wokken op professioneel niveau van ATAG

Bijna iedereen heeft wel een wokpan in zijn of haar keukenkastje staan, want wokken is de laatste jaren steeds populairder geworden. En dat is niet zo gek want deze Oosterse kookkunst is makkelijk, snel en gezond (mits je de juiste ingrediënten gebruikt).

Hiervoor verhit je een beetje wokolie in de wokpan en voeg daarna vlees, garnalen of tofu toe en bak al omscheppend de groente mee. Om het gerecht lekker op smaak te brengen gebruik je er bijvoorbeeld teriyaki saus of een scheutje soyasaus bij.
proff 2

een perfecte wokmaaltijd is verhitting. Want als een wok goed heet is blijven de ingrediënten lekker knapperig en vol van smaak. Een professionele Oosterse wokbrander heeft daarom een centrale vlam die vanuit het midden de pan verhit.

Om ook thuis dit optimale niveau te bereiken heeft Atag iets geweldigs bedacht: de Fusion Vulcano. Deze brander heeft een speciaal ontworpen vlam die zich direct op de onderzijde van de pan richt. Heb je een hele grote pan dan kun je hem ook zo instellen dat de vlammen meer vanuit de buitenzijde verwarmen.
proff 3
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin