Update Corona

 In deze moeilijke tijden, begrijpen wij dat u gewoon door wilt met uw verbouwing of renovatie,  en met alle extra voorschriften maken dat natuurlijk niet altijd eenvoudig.

Onze showroom is gewoon geopend en onze medewerkers zijn er voor u. Door alle maatregelen wordt er wel een extra beroep op onze medewerkers gedaan. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat zij – ondanks die extra maatregelen – nog steeds op alle mogelijke manieren voor u klaar staan.

De veiligheid van u en onze medewerkers heeft nog steeds de hoogste prioriteit. Wij vragen dan ook uw begrip voor de aangescherpte voorschriften in onze showroom. We volgen daarin de adviezen van het RIVM en onze overheid en vertrouwen op uw medewerking.

En mocht u onze showroom toch liever even mijden, dan kunt u natuurlijk altijd veilig per mail uw offerte of bestelling plaatsen en krijgt u een 3D tekening en een offerte . Ook online contact, middels video bellen is mogelijk bij ons. Mocht u toch even langs willen komen, wilt u dit even doorgeven telefonisch of per mail. Wij vragen u dan ook, kom alleen of met z’n 2e naar onze showroom. Wij hebben 2 adviseurs in onze showroom, en kunnen u dan garanderen dat er niet meer dan 4 klanten aanwezig zijn in onze showroom. Alvast bedankt!

Afspraken maken of een offerte aanvragen kan via de mail: info@yro of michaja@yro.nl.

Of telefonisch op 0527-203306

Kantoor is geopend van 10:00 tot 17:00uur. En op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Team YRO

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin