Pvc vloer op kurk

Een Revolutie in de wereld van vloeren

hieronder de voordelen van Pvc op kurk.

– Een nog stillere vloer: Kurk is een uiterst efficiënte natuurlijke geluidsdemper. Het dempt geluid binnen en tussen ruimtes en creëert een stille en vredige omgeving in uw huis.

– Meer warmte: De unieke thermische isolatiefuncties van kurk, bieden een optimale vloertemperatuur gedurende het gehele jaar, verzekeren een warmere en comfortabel sfeer en energiebesparing.

– Meer schokbestendig: Kurkcellen zijn extreem schokbestendig. Kurk heeft dankzij de natuurlijke flexibiliteit, de eigenschap dat het zich herstelt van harde schokken. Deze eigenschappen in combinatie met een slijtvast oppervlak, zorgen voor een duurzame vloer, en zorgen voor perfecte look, waar u vele jaren van kunt genieten.

– Een beter loopcomfort: Een kurkvloer is erg comfortabel in gebruik door de natuurlijke flexibiliteit van het materiaal. Het voelt zelfs op blote voeten heel prettig aan. U merkt het verschil doordat bewegen minder moeite kost.

Meer bewegingsvrijheid: Kurk absorbeert schokken, waardoor de spanning op voeten, gewrichten en uw rug afneemt. Bovendien heeft kurk ook antibacteriële eigenschappen, zodat deze vloeren geschrikt zijn voor mensen die last hebben van een allergie.

stk314046rkn

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin