Meubelen

Badkamermeubels zorgen voor sfeer en stijl van de badkamer. Of je nu een kleine badkamer hebt of een grote badruimte, wij geven u graag advies en helpen u de juiste keuze te maken. Of u nu gaat voor modern of klassiek: ons assortiment biedt badkamermeubels voor iedere stijl.

Snel naar

LInk naar:MerkenLInk naar:Baden en douchesLInk naar:Kranen en accessoiresLInk naar:Wand- en vloertegels voor de badkamer

Badkamers

Onze badkamercollectie

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis: je start er de dag en eindigt er. Bij Yro vindt u badkamers voor elk budget. Samen maken wij uw wensen inzichtelijk, kijken naar diverse badkameropstellingen en natuurlijk naar uw budget. We werken met verschillende sanitair merken. Onze jarenlange ervaring leert namelijk dat de merken waarmee wij werken degelijke producten zijn tegen faire prijzen.

Ontwerptool

Nieuwsgierig naar hoe u uw badkamer kunt inrichten? Ontwerp dan uw badkamer in deze ontwerptool. Al uw badkamerinspiratie kunt u hier in verwerken. U kunt dan een duidelijke indeling maken zodat u weet waar straks het bad, de douche, het toilet en het wastafelmeubel komt. 

Natuurlijk zien we u graag in onze showroom, dan kunnen we samen uw ontwerp bekijken en hebben wij nog tips en advies om tot uw eindontwerp te komen.

Snel naar

LInk naar:MerkenLInk naar:Baden en douchesLInk naar:Kranen en accessoiresLInk naar:MeubelenLInk naar:Wand- en vloertegels voor de badkamer