Merken

Creëer uw badkamer met Yro. Bij Yro werken we met sanitair merken die gegarandeerd voor kwaliteit staan. Met onze mooie badkamercollectie bieden we merken in verschillende stijlen en uitvoeringen. Bekijk onze merken:

Damixa
Het Scandinavische merk maakt stijlvolle kranen en designdouches van degelijke kwaliteit voor iedere badkamer. Met de fraaie ontwerpen, gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteitseisen biedt Damixa Deens design met eigen klasse.

HSK
HSK is een innovatief merk met een ruim assortiment aan sanitair voor badkamer en het toilet. Het merk legt de focues op kwaliteit en comfort.

Novellini
Novellini is design bij uitstek. Zij staan bekend om luxe sanitaire oplossingen. Dit Italiaanse merk is modern, minimalistisch en biedt een luxe afwerking. Ook staat Novellini voor duurzaamheid. Bij iedere stap in het productieproces is nagedacht over kwaliteit en duurzaamheid.

Pelipal
Een Duits meubelmerk dat bekend staat om het design van de meubels, de hoge kwaliteit en de kracht van innovatie. Elke ontwerp wordt gekenmerkt door een harmonieuze balans tussen vormen, materialen en kleuren.

Snel naar

LInk naar:Baden en douchesLInk naar:Kranen en accessoiresLInk naar:MeubelenLInk naar:Wand- en vloertegels voor de badkamer