Keukens

Onze keukencollectie

Bij Yro vindt u keukens voor elk budget. Welke keuze u ook maakt, wij maken uw wensen inzichtelijk, kijken naar diverse keukenopstellingen en natuurlijk naar uw budget. Onze jarenlange ervaring leert namelijk dat de merken waarmee wij werken degelijke producten zijn tegen faire prijzen.

We stellen graag onze keukenmerken aan u voor:

  • Rotpunkt biedt Duitse degelijkheid voor een eerlijke prijs. Rotpunkt gebruikt moderne en innovatieve technieken voor kwalitatief hoogwaardige keukens.
  • Nobilia staat voor slim geconstrueerde keukens met een prachtig design, voor elke keukenstijl! Nobilia test elke Nobilia keuken dan ook op een minimale levensduur van 15 jaar. Oftewel minimaal 15 jaar onbezorgd kookplezier!
  • Bauformat is een Duits Keukenmerk dat bekend staat om goede kwaliteit, frisse ontwerpen en innovatieve technologie. Hun collectie is een functionele mix van mooie kleuren en moderne accenten gebaseerd op de laatste trends. Modern, en toch tijdloos.
  • Burger is een Duits Keukenmerk dat bekend staat om goede kwaliteit, frisse ontwerpen en innovatieve technologie. Hun collectie is een functionele mix van mooie kleuren en moderne accenten gebaseerd op de laatste trends. Modern, en toch tijdloos.

Snel naar

LInk naar:InbouwapparatuurLInk naar:WerkbladenLInk naar:Spoelbakken en kranenLInk naar:Wand- en vloertegels