Keuken Kasten

Keukenkasten en laden zijn er in vele soorten en maten. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor, dat er wat betreft de mogelijkheden praktisch nooit “nee” verkocht hoeft te worden.

Als u in de keuken veel bergruimte nodig heeft, zijn er speciale systemen met een verlaagde plint of extra hoge bovenkasten, of wilt u juist een “open” keuken met open kasten, of kasten met een glazen deur ? Mogelijkheden te over!

Naast het uitgebreide assortiment aan kastuitvoeringen, heeft elk merk ook een grote variatie aan kastfronten en kleuren. Zowel voor een klassieke uitstraling alsook voor een moderne strakke keuken, kunt u bij YRO keukens terecht.

Ook in de keukens staan de ontwikkelingen niet stil. Steeds weer slagen de fabrikanten er in om nieuwe kasten en onderdelen te ontwikkelen waardoor de gebruiker nog meer plezier en gemak van de keuken heeft. Zo hebben al onze fabrikanten speciale dempingsystemen voor de laden en kasten, waardoor het sluiten van de kasten en laden nagenoeg geruisloos verloopt. En zijn er tal van mogelijkheden en accessoires om bijvoorbeeld uw bestek, pannen en flessen in de kasten en laden op te bergen.

Tevens wordt er druk gewerkt aan allerlei praktische hoekoplossingen. Zo kunnen wij u de volledig uitzwenkbare draaiplateaus en korvenkasten in de hoek zeer aan bevelen.