Inbouwapparatuur

Er zijn heel veel merken op de markt die kwalitatieve keukenapparatuur bieden. Bij Yro vindt u keukenapparatuur van topmerken. Met deze apparaten garanderen wij jarenlang plezier van uw inbouwapparatuur.

Ontdek de merken waarmee we werken:

AEG
Keukenapparatuur van AEG: hoogwaardig en stijlvol. Met de innovatieve technologie zorgt AEG voor een fantastische kookervaring. 

Zanussi
Met Zanussi haalt u Italiaanse keukenapparatuur in huis. Met de prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit staat Zanussi voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Siemens
In een luxe keuken hoort hoogwaardige apparatuur. Siemens biedt een functioneel, stijlvol en exclusief assortiment. Met een buitengewoon design en unieke stijl ligt professioneel koken binnen handbereik.

Bosch
Bij Bosch kun je vertrouwen op de jarenlange ervaring en deskundigheid van het merk. Bosch staat voor kwaliteit en duurzaamheid en richt zich op innovaties om uw dagelijkse leven makkelijker te maken.

Quooker
Quooker is een familiebedrijf en uitvinder van de kokendwaterkraan, inmiddels een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Bij Quooker staan innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Quooker garandeert een levensduur van haar producten van wel vijftien tot twintig jaar.

Inventum
Inventum is een begrip in Nederland. Dit oer-Hollandse merk werkt dagelijks vol zorg en toewijding aan al haar keukenapparatuur. Vanaf het eerste ontwerp tot en met het eindproduct zetten zij zich elke dag opnieuw in voor de allerbeste kwaliteit.

Snel naar

LInk naar:WerkbladenLInk naar:Spoelbakken en kranenLInk naar:Wand- en vloertegels