Badkamer is meer dan alleen een wasruimte.

badkamer1

Vroeger was de badkamer een ruimte waar je je alleen maar even snel waste. Die tijd is voorbij, dat is al lang niet meer zo. De badkamer is meer dan alleen een wasruimte. En dat zie je ook terug in de inrichting. Ontspanning en verzorging zijn de kernbegrippen. We brengen met z’n allen dan ook steeds meer tijd door op de badkamer.

Bad en douche

ligbaden zijn er in alle soorten en maten. Van een normaal ligbad tot een whirlpool.
Tegenwoordig is het allemaal gewoon mogelijk in de badkamer thuis.
Op dit moment is behalve een inloopdouche  ook de grote regendouche echt een musthave in de badkamer. Doordat het water zachter naar beneden valt, werkt een regendouche direct ontspannend. Vaak wordt gedacht dat je voor een regendouche een enorme badkamer en douche moet hebben. Er zijn echter ook al kleinere uitvoeringen met een diameter vanaf 130 millimeter!

douche1

Warm en gezellig

De badkamer van tegenwoordig is warm en gezellig. Toch zijn het niet direct de woorden die je bij een betegelde badkamer zou verwachten. Maar de tegelproducenten doen er alles aan om daar verandering in te brengen.

Zo zijn de nieuwste tegels voorzien van een houtprint. Ook zijn er volop tegels te krijgen met een natuursteenmotief en met decoratieve patronen. Hiermee kun je eenvoudig de illusie wekken dat er een vloerkleed in de badkamer ligt. Heel bijzonder. Allemaal accenten, die je badkamer warm en gezellig maken.

Laat Team Yro een vrijblijvende offerte maken van uw droom badkamer.
Wij kunnen altijd bij u langs komen om te kijken wat er mogelijk is bij u.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin